Mesaj Sayısı : 101 Başarı Puanı : Rep : Ruh Hali : Yorgun Kayıt tarihi : 22/07/08
Konu: Ali Asker Albümleri Salı Tem. 22, 2008 11:08 pm
ZORDUR
Ali Asker-Bekle Yiğit Ali Asker-Gelecek Aydın Günler İçindir Ali Asker-Gütme Turnam Ali Asker-Gün Olur Ali Asker-İnce Memed Ali Asker-Memleketim Ali Asker-Şifa İstemem Ali Asker-Şu Milletin Snacağı Ali Asker-Türkünü Söyle Ali Asker-Zor Ölüm Ali Asker-Zordur
Ali Asker-Anama Deyin Ali Asker-Asan Bilir Ali Asker-Bahçemsin Ali Asker-Dersim Dağları Ali Asker-Gözün Aydın Ali Asker-Gün Geçer Taya Döner Ali Asker-Kadir Mevlam Ali Asker-Kaval Ali Asker-Şu Yüce Dağlar Ali Asker-Yıllardır Firardayım
Ali Asker-Alanlarda İzin Var Ali Asker-Demirle Pas Arasında İlahi Ali Asker-Direnki Ali Asker-Dünyaya Zaza Geldim Ali Asker-İlhan Türküsü Ali Asker-Kız Kaçıran Ali Asker-Korkumuz Yok Ali Asker-Oğlum Oğlum Ali Asker-Rüzgarla Bir
Ali Asker-16 Mart Ali Asker-Ağıt Beyazıt Meydanı Ali Asker-Dere Hmer Xani Ali Asker-Hıdır İlyas Ali Asker-Maden Ocakları Ali Asker-Metris Önü Ali Asker-Oy Dağlar Ali Asker-Taş Üstünde Yatan Yiğit Ali Asker-Ümit Ki Ali Asker-Yarap Bu Ne Derttir
Ali Asker-Bu Sevda Ali Asker-Eylem Güzeli Ali Asker-Hey Yolcu Ali Asker-Hoşçakal Ali Asker-Karadeniz Ali Asker-Kaval Ali Asker-Onlara Git Ali Asker-Sende Korkarsın Ali Asker-Turnalar
Ali Asker-Beyaz Gelincik Ali Asker-Bu Albuka Dağılacak Ali Asker-Hoş Geldin Ölüm Ali Asker-İlhan Türküsü Ali Asker-Ocaklar Ali Asker-Senin Anlındaki Yara Ali Asker-Senin Olsun Sayfalar Ali Asker-Sürgün Ali Asker-Tek Umudum Ali Asker-Türküler Gecem Gündüzüm
Fatsa cocuk ve genclik korosu-Adalılar Fatsa cocuk ve genclik korosu-Bende Varim Fatsa cocuk ve genclik korosu-El Kapıları Fatsa cocuk ve genclik korosu-Güzel Çocuk Fatsa cocuk ve genclik korosu-Hakkımızı Alacağız Fatsa cocuk ve genclik korosu-Hsan Dayı Fatsa cocuk ve genclik korosu-Hücrem Fatsa cocuk ve genclik korosu-Nenni Nenni Fatsa cocuk ve genclik korosu-Nideyim Nerelere Gideyim Fatsa cocuk ve genclik korosu-Sarı Dünya Tütün Benim Fatsa cocuk ve genclik korosu-Tilkiler Fatsa cocuk ve genclik korosu-Toprak Fatsa cocuk ve genclik korosu-Vay Vay Fatsa cocuk ve genclik korosu-Yiğidim Aslanım Fatsa cocuk ve genclik korosu-Yoksul Çocuklar